Jirkov - Aktivní ženy ve věku od osmnácti do sta let se budou scházet v jirkovské knihovně, jejíž pracovnice zakládá Dámský klub. Dámy se budou scházet a společně se věnovat pletení, háčkování, vyšívání, mohou si vyměňovat recepty a také pomáhat kulturnímu zařízení jako dobrovolnice. Více podrobností na místě v Kludského vile nebo na telefonu 474 654 007.

kludskéhovila36

Pomocníky hledá také Archa

Pomocníky i pomocnice vítá také spolek Archa 777, který provozuje mateřské centrum na náměstí. Kontakt je 725 006 968. Ti, kteří mají omezené časové možnosti nebo jsou přespolní a přesto by chtěli Jirkovákům něco předat, mohou přijít do čajovny Zen ve Vinařické ulici na přednášku nebo debatu, případně lze i vystavovat, hrát, zpívat, recitovat...

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru