Jirkov – Organizace působí ve městě od letošního ledna a podle všeho se jí tady daří. Po sdružení Cesta naděje převzala sociální služby, takže má na starosti azylový dům pro matky s dětmi, sociálně aktivizační službu Jonatán pro rodiny s dětmi a nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Fontána.

armada315Dobrovolníci z Indie a Slovenska

Od začátku roku prošlo azylovým domem jedenáct matek s osmnácti dětmi a Fontánu navštěvuje průměrně padesát dětí, které potřebují podporu a doma jim chybí podmínky pro plnění školních povinností. Indická dobrovolnice nabízí výuku angličtiny, slovenský pomocník zase sportovní aktivity.

„Pracovníci charitativní organizace se pustili do práce, od údržby ve svěřených budovách po doučování dětí v rodinách a poradenství," potvrzuje činnost starosta Radek Štejnar. V plánu na letošek je ještě zřízení recepce v azylovém domě, praktické zavedení standardů kvality služeb podle zákona o sociálních službách a řešení různých technických oblastí.

Hledají se kolegové...

V současnosti hledá jirkovská pobočka nové kolegy. Jedná se o pozice sociálních pracovníků pro nízkoprahovou Fontánu, azylový dům a sociálně aktivizační služby.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru