Chomutovsko - Pravidelný krimi zápisníček aneb co přinesl uplynulý týden...

policista295Pondělí

Klášterec nad Ohří - Krádež přepravky s různým pečivem u prodejny potravin v Klášterci nad Ohří má na svědomí dvojice mužů. 23letý obyvatel Podbořan a jeho 17letý společník z Klášterce nad Ohří odcizili pečivo z rampy u obchodu v nestřeženém okamžiku a způsobili tak škodu za 827 korun. Jelikož oba dva mají za sebou odsouzení za obdobné jednání, čeká na ně i nyní obvinění z krádeže.

Úterý

Chomutov - 31letý muž z Jirkova je podezřelý z krádeže. V bytě na Kamenné, kde bydlí se svými rodiči, odcizil celkem pět kusů nových mobilních telefonů. Přístroje patřily sestře, která přijela na návštěvu z ciziny. Poškozená stanovila škodu na téměř 58 tisíc korun. Krádež nyní vyšetřují policisté z chomutovského obvodního oddělení.

Kadaň - Policisté z kadaňského obvodního oddělení obvinili z krádeže 29letého místního obyvatele. V minulém týdnu vnikl do zaparkovaného osobního vozidla Chrysler Voyager v ulici J. Švermy a z auta odcizil hudební nástroje s příslušenstvím. Celková škoda se vyšplhala na 137 tisíc korun. Část odcizených věcí policisté zajistili, vyšetřování nadále pokračuje.

Středa

Klášterec nad Ohří - Hned dva trestné činy spáchal svým jednáním 28letý muž z Klášterce nad Ohří. V měsíci březnu letošního roku odcizil ve Vejprtech ze zaparkovaného vozidla přední a zadní registrační značky. Ty pak použil na vozidlo audi combi, se kterým následující den přijel ve Vejprtech k benzínové čerpací stanici, natankoval naftu a z místa odejel bez řádného zaplacení. Celková škoda se vyšplhala na 3 tisíce korun. Při vyšetřování bylo zjištěno, že má vyslovený zákaz řízení všech motorových vozidel a to Obvodním soudem pro Prahu 10. Kromě toho byl v sousedním Německu odsouzen před rokem za krádež. V tomto případě se bude zodpovídat z krádeže a maření výkonu úředního rozhodnutí. Skutek vyšetřují policisté z Vejprt.

Čtvrtek

Klášterec nad Ohří - Specifické sjezdové jízdní kolo, které měl majitel sestavené na zakázku, zmizelo z bytu v Žitné ulici v Klášterci nad Ohří. Kdosi vnikl do přízemního bytu, sebral kolo, přilbu, chránič a další věci. Jejich celkovou hodnotu majitel stanovil na téměř 66 tisíc korun. Další tisícovku bude stát oprava poškozeného zařízení. Policisté z Klášterce nad Ohří vyšetřují čin jako krádež a porušování domovní svobody.

Jirkov - V tomto týdnu navštívila 39letá Jirkovačka místní market. Z regálu odcizila dámské plavky a spodní prádlo v celkové hodnotě 339 korun. Věci uschovala a prošla prostorem pokladen bez řádného zaplacení. Její jednání neušlo pozornosti pracovníků bezpečnostní agentury, ženu zadrželi a předali přivolané policejní hlídce. Vzhledem ke skutečnosti, že žena byla za krádeže podmínečně odsouzena v roce 2013 a v roce 2014 ji soud odsoudil znovu, byl podán návrh na její vzetí do vazby. Na příkaz soudkyně byla žena dopravena do vazební věznice v Litoměřicích.

Víkend

Jirkov - 44letý muž z České Lípy navštívil prodejnu v Otvické obchodní zóně. Z regálu si vybral teplákovou soupravu za 999 korun a se zbožím proběhl pokladnami bez řádného zaplacení. V Jirkovské ulici byl zadržen policejní hlídkou. Během vyšetřování muži zákona zjistili, že za obdobné jednání byl odsouzen v nedávné době hned několikrát a to soudy v Chomutově a v Mostě. Obvinění z krádeže se nevyhne ani v tomto případě, skutek vyšetřují policisté z Jirkova.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru