Chomutov – Cena zakázky, jejímž předmětem bude rekultivace skládky komunálního odpadu v Chomutově (Pražská ulice), se v předběžném odhadu pohybuje ve výši 101 milionů korun. 91 milionů z této částky by pak měla pokrýt radnici přislíbená dotace z Operačního programu Životní prostředí.

skladka

Rada schválila zveřejnění

Ještě než zastupitelé výběrové řízení vyhlásí (k tomu by mělo dojít v průběhu června), schválila rada města zveřejnění záměru. „Dopředu tak dáváme zájemcům na vědomí, že takto velkou zakázku hodláme vyhlásit," sdělil primátor Jan Mareš.

Samotná stavba by měla být realizována od října letošního roku až do poloviny toho příštího, na provoz skládky to ale žádný větší dopad mít nebude. Podle informací bude otevírací doba v běžném režimu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru