Otvice – K havárii došlo před pár minutami na silnici vedoucí z Chomutova ve směru do Otvic, zhruba dvě stě metrů za odbočkou ke Kamencovému jezeru. Osobní automobil Peugeot 406 dostal na mokré silnici po výjezdu ze zatáčky smyk, auto šlo okamžitě do příkopu, aby setrvačností skončilo ještě o pár metrů dále. Laickým odhadem, škody na autě značné, na zdraví posádky ale naštěstí minimální.

nehoda185

Přišlo to zničehonic

„Jel jsem za ním a přišlo to opravdu zničehonic," popisuje řidič, který celou nehodu viděl na vlastní oči. Ten také volal okamžitě záchranku a policisty. „Pán je trochu zraněný na hlavě, jeho spolujezdkyně utrpěla asi mírný šok," vysvětluje a dodává, „netuším, co se stalo. O rychlé jízdě to nebylo, jeli úplně normálně."

„Byl to fofr"nehodaa185

Ani sám řidič havarovaného vozu si toho moc nepamatuje. „Byl to fofr, ani nevím, jak se to seběhlo. Rychle jsme ale nejeli, to mohu odpřisáhnout," přemýšlí nahlas a dodá, „auto asi bude na odpis, ale zaplaťpánbůh, že jsme dopadli takhle."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru