Chomutov – Prodávat drogy je, nechť nyní čtenář prosím promine, hnus. Prodávat drogy dětem je nevýslovný hnus. Rozdávat drogy dětem a vytvářet si potenciální základnu odběratelů, pro to snad není ani slov. Bohužel, i takové věci se dějí a kriminalisté jeden takový případ mají právě na stole.

pervitin145Dealer není o mnoho starší

K výše popsanému došlo ve druhé polovině loňského roku, na svědomí má vše mládenec, ne o mnoho starší než jeho „oběti". Řešení celého případu bylo velmi ztíženo faktem, jak špatně se v obdobných případech věci dokazují. Policisté ale nakonec vše dotáhli do zdárného konce.

Když to klapne, jde na deset let

„Kriminalisté prokázali, že drogy prodával dvacetiletý muž z Chomutova. Konkrétně se jednalo o zakázanou látku pervitin, kterou mladík na různých místech (podle našich informací převážně na sídlištích Kamenná a Zahradní - poznámka redakce) prodával nebo dával dětem mladším patnácti let," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková a dodává, „za uvedené jednání hrozí muži až deset let za mřížemi."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru