Chomutov – O změnách, které čekají chomutovský Dům dětí a mládeže jsme vás před časem na našich stránkách informovali (článek najdete zde). Ve zkratce, současný zřizovatel DDM, tedy Ústecký kraj, organizaci k poslednímu srpnu ruší a Domeček pod svá křídla převezme samo město. Ruku v ruce s tím přichází také povinnost výběrového řízení na nového ředitele.

domecek145

Zastupitelé budou jednat v červnu

„Zájemci mohou podat nabídky do 30. května. Zastupitelé budou na svém červnovém zasedání rozhodovat o založení organizace a jejím názvu, jedním z návrhů je například Středisko volného času Domeček," říká chomutovská tisková mluvčí Šárka Schönová.

„Jsem připravený"

Případní kandidáti to ale v žádném případě nebudou mít lehké. Současný ředitel Milan März odvádí skvělou práci a výběrové řízení bere trochu jako výzvu. „Žádost už mám připravenou. Přece nezahodím patnáct let své činnosti," usmívá se ředitel.

Podrobné informace o výběrovém řízení najdete zde (viz. „Vyhlášení konkursního řízení")

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru