Chomutov – Normální člověk by řekl, že ve svém věku už bude mít rozum. Opak je pravdou. Řeč je o sedmapadesátiletém muži, kterého při sebeukájení se „načapala" dvojice preventistek Městské policie.

mestskapoliciecv125Když už bylo lidí moc, utekl

K incidentu došlo minulý pátek, krátce po devatenácté hodině v chomutovském městském parku. Pána s kalhotami „na půl žerdi" viděla celá řada svědků, k jeho smůle se tady objevily také pomocnice chomutovských strážníků. „Městské preventistky narazily na onanujícího muže při běžné kontrole této lokality. Dotyčný pak svého chování raději zanechal a hodlal zmizet v Čelakovského ulici," uvádí mluvčí strážníků Vladimír Valenta.

Kroutil se kroutil, ale marně

Samozřejmě, už měl smůlu. Při úprku byl zadržen přivolanou motohlídkou, které drze tvrdil, že jde o omyl, a že on nic takového nedělal. „Zapíral, naše civilní pracovnice a další svědci ho ale následně usvědčili," dodává Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru