Jirkov – K události došlo před necelou hodinou a půl v osmipatrovém panelovém domě v jirkovské Krušnohorské ulici. Plameny šlehaly z balkonu ve čtvrtém patře, oheň nakonec uhasili sami obyvatelé domu.

pozar115

„Když jsme přijeli, bylo po ohni"

„Oznámení o požáru jsme dostali zhruba patnáct minut před osmnáctou hodinou. Na místo vyjela naše jednotka a dvě auta chomutovských kolegů," říká velitel družstva jirkovských dobrovolných hasičů Lukáš Kubový. „I když jsme u paneláku byli téměř okamžitě, bylo v podstatě po ohni. Z balkonu crčela voda, lidé oheň uhasili sami," popisuje situaci hasič.

„Sousedka se přiznala"

A co se tedy vlastně stalo? „Tak to je docela kuriózní. Požár způsobil cigaretový nedopalek. Ten z vrchních pater odhodila sousedka, zbytek cigarety přistál právě ve čtvrtém patře a od něj tady chytily nějaké plastové věci," vysvětluje Kubový a dodává, „ke cti neopatrné paní nutno říci, že nic nezapírala a vše okamžitě přiznala."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru