Chomutov – Výtvarnou soutěž na umělecký návrh grafického prvku loga města ve volném stylu vyhlásila radnice společně se Sociálním centrem Kamínek. „Netradiční soutěže se zúčastnili klienti sociálního centra a děti z pěti základních škol. Všichni tak měli příležitost výtvarně vyjádřit vlastní variace logotypu města a výsledek je hodně povedený," uvedl náměstek primátora Martin Klouda.

motyl115

Každý na to šel jinak

Soutěžící výtvarníci si oficiální logo města přetvořili po svém. Někdo použil styl graffiti, jiný zase různé grafické studie až třeba po romantického motýla. Na některých výtvorech je patrná hra s tvary, barvami, ale i konkrétní zaměření jednotlivých prvků. Objevuje se zde zoopark, příroda, či hokej. „Velký dík patří učitelkám výtvarné výchovy, které do soutěže zapojily děti ze sedmých až devátých tříd," říká vedoucí Sociálního centra Kamínek Jana Hronová.

Když soutěž, tak o ceny

A co vítězové kromě dobrého pocitu získali? Byly to například telefony, přehrávač MP4 nebo sluchátka. Nejhezčí návrhy jsou navíc součástí výstavy v Rytířském sále na radnici, podívat se na ně můžete přijít až do 14. června.

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru