Chomutov – Maligní melanom zůstává stále jedním z nejčastějších zhoubných nádorů, nicméně a naštěstí nejsnáze detekovatelným. Evropský den melanomu vznikl proto, aby upozornil na jeho rizika. K akci se každoročně připojuje také Krajská zdravotní, nejinak je tomu i letos.

znaminko105

Můžete přijít bez objednání a doporučení

V ústeckém regionu proběhne akce na kožních odděleních Masarykovy nemocnici v Ústí nad Labem a Nemocnice Chomutov. „Zveme všechny, kteří důležitost a účinnost správné prevence vyšetření mateřských znamének pochopili. Objednání a doporučení od praktického lékaře není nutné," říká tiskový mluvčí Krajské zdravotní Jiří Vondra.

V kolik hodin a kde přesně?

V chomutovské nemocnici (Kochova 1185) budou vyšetření probíhat v pondělí 12. května od 8 do 14 hodin na Specializovaném kožním pracovišti – budova D, nová dostavba, 3. podlaží.

Ve stejný den a stejných časech můžete přijít také na Kožní oddělení Masarykovy nemocnice (Sociální péče 3316/12A) v Ústí nad Labem – budova I, 2. podlaží (ambulance).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru