Chomutov – Zaregistrovali jste před pár minutami rychlý výjezd hasičských vozidel? Řítila se městem na majácích, hasiči spěchali k požáru na Březenecké.

hasici65

Naštěstí to byl jen prach

V 12:22 hodin jsme dostali hlášený požár v panelovém domě v Kyjické ulici. Z okna bytu se tady údajně valil černý kouř," vysvětluje mluvčí hasičů Lukáš Marvan. Na místo okamžitě vyrazila profesionální jednotka z Chomutova a jirkovští dobrovolníci. „K zásahu vyjely dvě cisterny a automobilový žebřík. Při průzkumu hasiči zjistili, že se v tomto případě jedná o planý poplach. V domě někdo řezal flexou a údajný, z okna vycházející kouř, byl pouze prach."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru