Chomutov – Před týdnem jsme vás na našich stránkách informovali o nezodpovědném (opilém) řidiči z Jirkova, který při své jízdě naboural pět aut (článek najdete zde). Neuplynulo mnoho času a máme tady podobného „dobráka". Tentokrát se stejným způsobem provinil osmatřicetiletý Chomutovák, jen těch aut bylo o maličko méně, alkoholu ale naopak o jedno promile více.

alkoholzavolantem55

Od nehody jednoduše ujel

K případu došlo na sídlišti Zahradní. „Muž ve věku 38 let nezvládl řízení, se svým vozem Škoda Felicia vjel k okraji vozovky a tam narazil do tří zaparkovaných vozidel. Po kolizi nezastavil, z místa nehody ujel," popisuje policejní mluvčí Marie Pivková a pokračuje, „po zadržení byla u řidiče provedena dechová zkouška, muž nadýchal 3,59, 3,22 a 3,31 promile. Na vozidlech vznikla škoda za 60 tisíc korun, ke zranění osob nedošlo. Řidič je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, v případě odsouzení mu hrozí peněžitý trest nebo může skončit až na tři roky za mřížemi."

Lháře usvědčila kamera

Další případ řízení pod vlivem alkoholu hlásí strážníci Městské policie. K němu došlo během včerejšího rána, konkrétně kolem čtvrté hodiny v Tyršově ulici v Chomutově. Třiadvacetiletá řidička se se svými kamarády snažila vyjet z parkoviště, „obtížný" manévr ale nezvládla a svůj automobil značky Opel „usadila" do křoví. Celá posádka, tedy dva mladíci a dvě dívky, v klidu vystoupila a odkráčela, jako by se nechumelilo. Když je v nedaleké Čelakovského ulici zadržela policejní hlídka (zavolal ji očitý svědek události), všichni svorně tvrdili, že o ničem nevědí. Mladá řidička se přiznala až po usvědčení kamerovým záznamem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru