Jirkov – Rozlehlý sportovně relaxační areál na okraji Jirkova směrem na Most zahrnuje kromě kempu, kde jsou chatky a prostory pro stanování, také dva bazény, antukový kurt, beachvolejbalové hřiště a minigolf. „Oblíbili si jej nejen Jirkováci, kteří se sem chodí v létě koupat, ale i přespolní," říká místostarostka Dana Jurštaková.

koupaliste55

Výhoda je ve velikosti

Důvodem jsou podle ní kromě příjemného prostředí také možnosti, které areál nabízí rodinám s dětmi. Nespornou výhodou je jeho rozlehlost, kromě výše zmíněného tu jsou navíc ještě dvě dětská hřiště s novými prvky, trampolína či kuželky.

„Máme novou terasu a bojlery"

Do zahájení letní sezóny mnoho dní nezbývá, areálové přípravy, renovace a rekonstrukce finišují. „V současné době je opraveno nevyhovující dřevěné schodiště u objektu, v němž je recepce a restaurace. Ta se nyní může pochlubit novou terasou s pěkným výhledem. V areálu byly také instalovány nové bojlery na teplou vodu, což jistě ocení především návštěvníci kempu," popisuje novinky referentka jirkovského Městského úřadu Eva Dušková.

Jaké jsou ceny?

Za čtyřlůžkovou chatku zaplatíte dle vybavení od 700 do 900 korun za noc, vstupné na koupaliště je čtyřicet korun pro dospělého, děti pak platí podle věku. Do šesti let desetikorunu, od sedmi do dvanácti korun třicet.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru