Chomutov – Ta rozšíří stávající počty strojů nebo nahradí již vysloužilé. „Vozový park Technických služeb i ostatní strojové vybavení je na velmi vysoké úrovni. Je to i tím, že se o ně pracovníci organizace dobře starají. Přesto je zapotřebí každým rokem pořídit nové stroje nebo jejich části," uvedl náměstek primátora Martin Klouda.

technickenakupy35

Váha, lis a multikára

Moderní technika zajišťuje ve většině případů kvalitnější práci a její obsluha pracovníky je jednodušší. „V letošním roce jsme zakoupili automobilovou mostovou váhu, lisovací kontejner či multikáru s univerzálním nosičem nástaveb. Toto vozidlo je pro svou všestrannost užíváno po celý rok," sdělil provozně-technický náměstek Technických služeb města Chomutova Miroslav Šulta. Pořízena byla také čelní šípová radlice, která se připojuje k traktoru a slouží k odstraňování sněhu.

Myslí také na zimu

V dalších měsících pořídí Technické služby zimní sypač s radlicí určený právě na již zakoupenou univerzální multikáru. S čistotou ve městě pomůže i kanalizační hydročistič nebo elektrický vysavač pro ruční úklid ulic. V plánu pořizování nového vybavení je také osobní vozidlo a software docházkového systému. „Tyto plány se ale mohou drobně měnit podle aktuálního vývoje finančních prostředků nebo potřeb organizace," doplnil Miroslav Šulta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru