Klášterecko – Další z domáckých pěstitelů omamného konopí to „má za sebou". Zásluhu na tom mají kriminalisté z Kadaně, kteří začátkem tohoto týdne objevili ve sklepě rodinného domu „fešácky" zařízenou pěstírnu marihuany.

konopi304a

Bylo toho požehnaně

Obvinění z nedovoleného pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku a přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu si převzal osmatřicetiletý muž z Klášterecka. „Policisté při domovní prohlídce zajistili vybavení pěstírny, dvě stě šedesát kusů konopí od řízků až po plodnice a další usušený materiál," říká policejní mluvčí Marie Pivková. „Zajištěné věci budou zaslány k odborné expertíze, v případě odsouzení hrozí pachateli až roční pobyt ve vězení," dodává ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru