Chomutov – Nelíbí se vám určité kroky chomutovského Dopravního podniku? Máte nějaký problém s dopravou? Zajímá vás, co vedení DPCHJ plánuje a do budoucna zamýšlí? Pojďte dnes odpoledne na radnici, od 16 hodin tady proběhne diskuze zástupců vedení místního dopravce s občany.

dpchj304Setkání se uskuteční v prostorách velké zasedací místnosti, v rámci diskuze mohou lidé vyjádřit své podněty a připomínky k městské nebo linkové dopravě a upozornit tak na problémy, se kterými se setkávají při každodenním cestování veřejnou dopravou.

Kdo bude přítomen

Na dotazy cestujících a před občany se postaví předseda představenstva Jan Řehák, generální ředitel společnosti Jiří Melničuk, ředitel divize MHD Václav Záveský a z linkové dopravy paní Mattaschová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru