Chomutov„Chomutovské slavnosti jsou velkou akcí, kterou navštívily tisíce lidí. Technické služby se staraly o to, aby nebyly přeplněné koše či kontejnery a lidé měli kam odpadky vhazovat. Po skončení oslav pak musely park uklidit a v co nejkratší době uvést do původního stavu," uvedl náměstek primátora Martin Klouda.

slavnostiodpad294

Polštářová bitva byla oříšek

Technické služby svezly za dva dny celkem 2,2 tuny směsného komunálního odpadu z košů, popelnic i sesbíraného ze země. „Z toho bylo 1,2 tuny v sobotu a tuna v neděli," upřesňuje vedoucí Odpadového hospodářství Marek Pohl. Na Technické služby si organizátoři připravili oříšek v podobě hromady peří, která před hlavním pódiem zbyla po polštářové válce.

Úklid zvládlo pár lidí

Do úklidu byli zapojeni čtyři pracovníci a dvě auta. „Předem jsme naplánovali práci našich zaměstnanců při úklidu, nebyl ale problém ani v operativních změnách podle potřeby," doplnil ředitel Technických služeb Zbyněk Koblížek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru