Jirkov – Léty mnohokrát osvědčená pravda - „alkohol za volant nepatří" - pravděpodobně jednatřicetiletému muži z Jirkova nic neříká. Ten v pátečních dopoledních hodinách, „opojený" jak zákon káže, ohrozil život svůj, ostatních lidí a kromě toho stihl poničit dalších pět vozidel.

ilustrpolicienapis294Nezvládl řízení... Kupodivu

„K případu došlo v Dřínovské ulici. Řidič ve svém autě Škoda Felicia pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost dopravně technickému stavu pozemní komunikace a při projíždění zatáčky vyjel s vozidlem vpravo, kde narazil do zaparkovaného peugeota. Ten se po ráně odrazil a nabral další auto," popisuje situaci policejní mluvčí Marie Pivková.

Renault, škoda, volkswagen

To ale nebylo zdaleka všechno, ani v tuto chvíli se nenechal šofér vyvést ze svého klidu. „Muž nezastavil, ale pokračoval v jízdě. Opět vyjel vpravo, tentokrát narazil do renaulta, ten do škodovky a poslední v řadě byl před ní zaparkovaný volkswagen. Škoda na vozidlech byla vyčíslena na sto tisíc korun," doplňuje výčet mluvčí.

2,23 a 2,31

Není těžké odhadnout, po čem asi sáhli zasahující policisté jako první. „Řidič se na místě podrobil dechová zkoušce, která byla pozitivní. Nadýchal 2,23 a 2,31 promile. Za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí podezřelému v případě odsouzení peněžitý trest nebo ho může soudce poslat až na tři léta do vězení," zakončuje Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru