Chomutov – „Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil". Tak nějak podobně by se dalo shrnout chování a kroky chomutovského Dopravního podniku v posledním měsíci. Skoro jako by se kdosi chtěl přesvědčit, že to bez něj prostě nejde. Nejprve bus zruší, pak se omlouvají, vypravují referenční náhradu, aby nakonec „objevili" věc dávno známou. Ranní spoj do Prahy lidé prostě potřebují.

cestadoprahy284Nově od neděle

Od posledních redukcí v jízdních řádech neuplynulo mnoho času a už tu máme změny nové. Týkají se autobusové trasy Jirkov – Chomutov – Louny – Praha a zpět, a platit začnou nadcházející neděli (4. května). Ke změně dochází na základě vašich četných, převážně negativních, reakcí, které stávající jízdní řád vyvolal.

Jak to nyní bude?

Nejzásadnějšími změnami je návrat prvního ranního spoje s odjezdem v 5 hod z Jirkova, a zrušení zastávek v Postoloprtech a u Luny v Lounech. Také došlo k obměnám odjezdů z Prahy, například v pracovních dnech budou poslední autobusy z Florence vypravovány v 17:30 a 18:45 hodin.

Touto rychlou změnou dojde na dočasnou dobu k přeložení odjezdu z Prahy u spoje číslo 102 v 9 hodin. Ten bude od 4. 5. 2014 do 3. 6. 2014 vypravován z ÚAN Florenc z nástupiště číslo 12, ostatní odjezdy zůstávají standardně z nástupiště číslo 11.

Na nový jízdní řád se můžete podívat zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru