Žatecko – Jedna nehoda včera po sedmnácté hodině, druhá dnes zhruba ve stejném čase. Včera musel na místě zasahovat záchranářský vrtulník, dnes byli bohužel u nehody přítomní lékaři nuceni vyřknout tragický verdikt.

vrtulník264

Velemyšleves

K pátečnímu neštěstí došlo na silnici číslo 27 u obce Velemyšleves, účastníky nehody byl řidič osobního auta a motocyklu. Právě druhý jmenovaný byl vzhledem ke svým zraněním letecky transportován do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

Žatec

K dnešní nehodě došlo přímo v Žatci, v areálu bývalé Šroubárny. „Muž, ročník 1986, narazil na motocyklu do vrat a svým zraněním bohužel na místě podlehl," říká policejní mluvčí Alena Bartošová. „K upřesnění příčiny úmrtí byla nařízena pitva," dodává ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru