Jirkov – V některých domácnostech se vítá jaro pořádným úklidem, v Jirkově je tomu tak i na veřejných prostranstvích. Vidět je to na péči o zeleň, například výsadba v Žižkově ulici, Na Borku či v Chomutovské ulici po zimě prokoukla. „Kromě údržby zeleně a běžného úklidu se probíhá i blokové čištění," říká starosta Jirkova Radek Štejnar.

uklid174Odtažené auto je lépe hned vyzvednout

Strojový i ruční úklid se v Jirkově rozběhl na začátku tohoto týdne a probíhat bude vždy v pondělí, středu a pátek od 7 do 17 hodin. Za porušení zákazu stání dostanou majitelé aut pokutu až do výše dvou tisíc korun a jejich vozidlo bude navíc odtaženo. „Pokud nebude auto vyzvednuto do 17 hodin téhož dne, vrátí ho odtahová služba na původní místo. Poplatek za jeden odtah je třináct set korun, za dvojí tedy dva tisíce šest set," počítá ředitelka Městské policie Marta Bendová. Jen pro zajímavost, při loňském jarním čištění bylo odtaženo rovných devadesát aut.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru