Chomutov – Plné ruce práce měli hned po ránu chomutovští a jirkovští hasiči. Pár minut po sedmé hodině vyjížděli k požáru osobního auta...

mazda3174

Řidička nepropadla panice

Čas 7:07, na linku tísňového volání přichází oznámení o požáru auta. K události došlo na Písečné vedle supermarketu Lidl ve směru do Chomutova (poblíž otvické obchodní zóny). Na místo okamžitě vyrazila profesionální hasičská jednotka z Chomutova a dobrovolná z Jirkova. „Dostali jsme hlášení, že se tady z motoru osobního vozidla valí kouř. Řidička bílé Mazdy naštěstí nepropadla panice, auto okamžitě zastavila a volala o pomoc," popisuje velitel chomutovské stanice Jiří Hercík.

Snaha se cení

Úctyhodným gestem byl i rychlý zásah kolemjedoucího šoféra. Poté, co viděl nastalý problém, pokusil se sám o uhašení. „Vystříkal do motoru celý „hasičák", bohužel to bylo stále málo. I tak ale před jeho reakcí klobouk dolů," chválí pomoc Hercík.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru