Klášterec nad Ohří – Čím dál více českých i zahraničních měst používá při své prezentaci a komunikaci kromě tradičního znaku také unikátní logo. V brzké budoucnosti se k nim nově hodlá připojit i Klášterec nad Ohří. „Rozhodně tímto krokem nechceme upustit od městského znaku. Ten pro nás má svoji neoddiskutovatelnou váhu a historickou hodnotu. Logem bychom chtěli představovat současnost a modernost našeho města," vysvětluje klášterecká starostka Kateřina Mazánková.

logokl154„Jsem zvědavá, jaké návrhy přijdou"

Snad proto, že představitelé Klášterce sami cítí, o jak důležitý krok se jedná, oslovili o pomoc širokou veřejnost. „Nějaké návrhy už k dispozici máme, rádi bychom ale dali prostor také našim občanům," podotýká starostka a zamyšleně dodává, „jsem zvědavá, jaké nápady přijdou. Co lidé vypíchnou, čeho si u nás považují natolik, že by to chtěli vidět v městském logu. Klášterec má hodně co nabídnout."

Osobně, elektronicky, poštou

Chcete se projektu zúčastnit? Své grafické návrhy máte možnost zasílat až do 30. června na elektronickou adresu - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. -, název souboru musí být ve formátu PRIJMENI_PORADOVE CISLO NAVRHU. Díla můžete samozřejmě dodat také v papírové podobě a to buď osobně na klášterecký Městský úřad nebo poštou na adresu - Turistické informační centrum, nám. Dr. E.Beneše 85, 431 51 Klášterec nad Ohří -. Pokud byste potřebovali vědět ještě něco více, informace vám ráda podá vedoucí oddělení vztahů s veřejností Radka Hodicová na telefonním čísle 474 376 431.

Navrhovat může kdokoliv

Maximální počet návrhů od jednoho autora jsou tři kusy, věk účastníků není omezen. Návrh musí splňovat základní požadavky na logo, hodnotícími kritérii budou 1/ výstižnost návrhu (jednoznačná vazba na město, symbolika); 2/ zapamatovatelnost; 3/ aplikovatelnost na veškeré materiály (tiskoviny, prospekty, reklamní předměty, apod.); 4/ mnohostranná využitelnost a možnost další práce s logem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru