Jirkov – Rovnou tisícikorunu vyplatí město Jirkov držitelům zlaté Janského plakety. Ti, kteří přijdou ve dnech od 1. května do konce června do kanceláře č. 35, předloží potřebné doklady a vyplní žádost, si budou moci v pokladně městského úřadu vyzvednout hned hotovost.

plaketa154Občanku a dárcovskou legitimaci s sebou

„Příjemcem může být jedině držitel zlaté Janské plakety s trvalým pobytem v Jirkově, musí předložit občanský průkaz, kopii dárcovské legitimace a kopii kartičky Zlatá plaketa, případně potvrzení od hematologicko-transfúzního oddělení," upozorňuje na náležitosti místostarostka Dana Jurštaková.

Náhrada za bezplatné MHD

V loňském roce odcházelo z pokladny s tisícikorunou 167 lidí, předloni 131. Příspěvek je vyplácen jako náhrada před lety zrušeného bezplatného užívání MHD pro držitele zlaté Janského plakety.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru