Chomutov - Onanista nepříjemně překvapil o víkendu v podvečer mladíka a jeho přítelkyni při procházce v lesíku nad sídlištěm Kamenný Vrch. Mladý muž nezpanikařil, ale ihned vytočil linku městské policie.

Ilustrační foto: Attribution 2.5 GenericStrážníci byli na místě během několika okamžiků a dotyčného viděli při akci. "Ležel na zemi, byl polonahý a skutečně mastruboval. Hlídka mu v tom pochopitelně zabránila a převezla ho na policejní oddělení, aby získala jeho totožnost," uvedl v pondělí Vladimír Valenta z chomutovské městské policie.

Jednalo se o 51letého Chomutovana, který se zdržuje ve městě na ubytovně Turbo v ulici Kosmonautů. Následně ho hlídka strážníků převezla na služebnu k podání vysvětlení. "Odešel pak s tím, že ho v brzké době čeká správní řízení," dodal Vladimír Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru