Hora sv. Šebestiána – Tatam je doba, kdy jste v asijském obchůdku u cesty koupili pouze trpaslíčka na zahrádku, rifle za dvě stě či „originál" tričko za sto. Trhovci jsou „trendy" a poptávce také přizpůsobují svůj sortiment. Důkazem budiž policejní prohlídka jednoho takového stánku v obci Hora sv. Šebestiána, při které kriminalisté zjistili a samozřejmě zajistili drogy za sto šedesát tisíc korun.

konopí114Místo vazby svoboda

Obvinění z přechovávání pervitinu a marihuany si převzal osmačtyřicetiletý muž vietnamské národnosti. Zajištěné omamné a psychotropní látky budou nyní zaslány k odbornému zkoumání, za uvedený trestný čin může „stánkař" skončit až na dva roky za mřížemi. To „nejlepší" ale teprve přichází, státní zástupce podal návrh na vzetí do vazby, soudce ale zadrženého muže propustil na svobodu. Podle vyjádření policejní mluvčí Marie Pivkové však vyšetřování nadále pokračuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru