Chomutov - Pro cyklisty i bruslaře je na sezonu připravena cyklostezka od zooparku do Bezručova údolí. Technické služby ji celou řádně uklidily, aby případné nečistoty nebránily bezpečné jízdě sportovců.

Úklid stezky v Bezručově údolí. Foto: Technické služby města Chomutova

"Po zimě je cyklostezka zanesená zbytky posypových materiálů i drobným odpadem. Technické služby komunikaci těchto nečistot zbaví podobně jako další místa ve městě," uvedl náměstek primátora Martin Klouda.

Stezku vyčistila dvě samosběrná vozidla, všechny úseky byly odpadu zbavené za dva dny. "Nejprve jsme čistili úsek od lesoparku po dopravní podnik, poté směrem na Březeneckou. Naposledy necháváme část u Třetího mlýna, kde se déle drží zbytky sněhu nebo voda," informoval vedoucí provozovny Čištění města Technických služeb města Chomutova Samir Kharboutli.

Technické služby kromě čištění cyklostezky samotně spolupracují i při čištění celého Bezručova údolí. Začátkem dubna, kdy se koná akce Úklid Bezručáku pořádaná chomutovským skautským oddílem, přistaví pracovníci na místo velkoobjemový kontejner. Po jeho naplnění ho pak zase zdarma vyvezou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru