Chomutov – Reprezentační ples města Chomutova je v kulturním kalendáři stálicí a tradičním vyvrcholením plesové sezony. Ani letošní ročník nebyl výjimkou a stejně jako v předchozích letech nechyběl ani tentokrát charitativní rozměr akce.

plesměsta303

Peníze rozdělíme rovným dílem

„Díky každému účastníkovi a partnerům plesu můžeme výtěžek ve výši šedesát tisíc korun věnovat rovným dílem fondům, které pomohou novorozencům a dlouhodobě nemocným," říká primátor města Jan Mareš. Symbolické šeky tak převzali Jiří Kroh za Chomutovský dětský nadační fond a Jiří Mrázek za Nadační fond Krajské zdravotní.

Orchestra, Tequila band, David a Absolonová, Onder, Prdi

Ples zahájilo předtančení formace Taneční školy Stardance se skladbou Tanec v Paříži. Poté se parket zaplnil tanečními páry, jimž hrál orchestr Josefa Hlavsy – Orchestra, ten následně vystřídala výborná Tequila band z chomutovské základní umělecké školy pod vedením Jiřího Eisehammera.

Obrovský úspěch sklidili zpěváci Michal David a Monika Absolonová, taneční umění předvedl oblíbený Jan Onder se svou partnerkou Lucií Hunčárovou a program oživila také chomutovská skupina Prdi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru