Jirkov – Prevence na prvním místě. Jirkovská městská policie nakoupila pro větší bezpečnost seniorů a dětí v dopravním provozu reflexní pásky, přívěsky a samolepky. Sto padesát kusů dostali žáci přímo u škol, takže si je mohli hned viditelně nalepit či pověsit na aktovku nebo batoh, členům Seniorklubu je rozdávala místostarostka Dana Jurštaková během přednášky o bezpečnosti silničního provozu.

páskyproseniory293

Pro pásky i následující týden

Senioři si také vyzkoušeli, jak jednoduše se pásky umisťují na rukáv, nohavici, ucho kabelky či na samotnou hůlku, ale také na kočárek, invalidní vozík i kolo. „Zbývající pásky si mohou senioři a zdravotně postižení vyzvednout během příštího týdne, to znamená od 31. března do 4. dubna, na služebně městské policie v areálu Horník, a to v jakoukoliv hodinu," dodává místostarostka Jurštaková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru