Chomutov – Víte, že právě dnes slaví všichni učitelé v České republice svůj svátek? 28. březen je výročním dnem narození Jana Amose Komenského (letos nese číslo 422), chomutovský primátor Jan Mareš při té příležitosti ocenil památeční plaketou osmnáct vybraných kantorů.

denučitelů283

„Jste vzorem pro všechny děti"

Ti zastupovali chomutovské základní, střední, speciální a mateřské školy, nechyběla ale ani škola umělecká nebo třeba Domeček. „Vážíme si vaší práce, která je nesmírně náročná a nezastupitelná. Jste jedinečnými profesionály, kteří se zapisují do životů několika generací. Jste pro děti vzorem, ať už při volbě profesního uplatnění, ale také v jejich životních názorech a postojích," řekl primátor oceněným lektorům na slavnostním setkání v obřadní síni chomutovské radnice.

S hudebním dárkem a poděkováním se připojili také žáci Základní umělecké školy T. G. Masaryka v Chomutově – se zpěvem Natálie Kuchárová a hrou na housle Petra Toušková za klavírního doprovodu oceněné učitelky Emi Suzuki.

Výroční plaketu Jana Amose Komenského dostali...

Milada Brůžová - ZŠ Zahradní; Hana Panošková - ZŠ Na Příkopech; Jana Kindlová - ZŠ Kadaňská; Liana Jíchová - ZŠ Písečná; Zdeněk Schück - ZŠ Hornická; Jana Honsová - ZŠ Školní; Blanka Legnerová - ZŠ Akademika Heyrovského; Stanislava Kovářová - ZŠ Březenecká; Hana Smáková - ZŠ a MŠ 17. listopadu; Emi Suzuki - ZUŠ T. G. Masaryka; Simona Hromádková - ZŠ a MŠ Speciální Palachova; Jana Pěkná - MŠ Jiráskova; Jiřina Křížová - soukromá Základní škoay Duhová cesta; Jana Petriláková - Dům dětí a mládeže; Josef Moule - Gymnázium Chomutov; Mikuláš Marťák - Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola Chomutov; Hana Karasová - střední škola ESOZ; Marie Knížová - Střední škola technická, gastronomická a automobilní Chomutov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru