Klášterec nad Ohří – Feťákům a drogovým dealerům se smráká na zlé časy. Pomalu není týdne, aby policie nezatkla někoho z prodejců či nezlikvidovala vybavenou varnu. Zatím naposledy se včera zadařilo kadaňským kriminalistům, v Klášterci nad Ohří „sebrali" dvojici překupníků.

Pervitin byl připravený k prodeji

Muže ve věku třicet dva a třicet devět let obvinili policisté z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Při domovní prohlídce v bytě mladšího z kumpánů zajistili devětatřicet nasáčkovaných a k prodeji připravených dávek pervitinu a digitální váhu. „Oba muži nejméně od začátku letošního roku zakázanou látku pervitin nabízeli a následně i prodávali náhodným zájemcům. Za dávku vybírali dvě stě korun," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková s tím, že zabavené věci poputují ke znaleckému zkoumání.

„Obvinění si muži převzali, vyšetřování nadále pokračuje. Soudce může v případě odsouzení uložit za uvedený trestný čin peněžitý trest nebo poslat pachatele až na pět let do vězení," dodává ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru