Chomutovsko - Pravidelný krimi zápisníček aneb co přinesl uplynulý týden...

policista263Pondělí

Radonice - Policisté z Března pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který na Radonicku vnikl do včelína. Ze včel strach zřejmě neměl, neboť vnikl dovnitř a odcizil několik kusů dřevěných úlů i se včelstvem. Poškozený také přišel o kukly, kuřáky, rámečky a další věci. Škodu vyčíslil na 16 tisíc korun.

Úterý

Jirkov - Vniknutí na zahradní parcelu v Jirkově vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení. Kdosi poškodil vstupní dveře do kurníku a následně odešel s lupem, který v tomto případě představoval deset nosnic slepice červené. Celkovou škodu majitel vyčíslil na 1700 korun.

Klášterec nad Ohří / Kadaňsko - Oznámení o krádeži dřevní hmoty přijali policisté v Klášterci nad Ohří. Kdosi naložil a odvezl volně složené borové a dubové dřevo, které poškozená firma složila u silnice vedoucí z města do obce Hradiště. Škoda se vyšplhala na 9 tisíc korun.
Obdobného jednání se kdosi dopustil v lesním prostoru mezi obcemi Úhošťany a Vintířov, kde na dvou místech pořezal a odcizil více než desítku vzrostlých dubů. Škodu poškozený vyčíslil také na 9 tisíc korun. Tuto krádež vyšetřují policisté z Kadaně.

Středa

Klášterec nad Ohří - Z krádeže je podezřelá 33letá žena z Klášterce nad Ohří. Na sídlišti Březenecká využila chvilkové nepozornosti poškozeného a z vozidla mu odcizila volně odložený mobilní telefon s kartou za celkem 14 tisíc korun. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.

Černovice - Rodinný dům v obci Černovice navštívil nezvaný host. V době, kdy doma nikdo nebyl, vnikl pachatel dovnitř, místnosti prohledal a odcizil bourací kladivo, vrtačku a čtyři kola i s pneumatikami. Poškozený vyčíslil škodu na téměř 24 tisíc korun. Chomutovští policisté skutek vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody.

Čtvrtek

Jirkov - Třiadvacet kusů rohlíků odcizil minulý týden z chomutovské večerky 22letý obyvatel Jirkova. Na místo se vrátil o dva dny později a sebral další pečivo. Svým jednáním způsobil škodu za 116 korun. Jelikož policisté zjistili, že za obdobné jednání byl v nedávné minulosti odsouzen Okresním soudem Chomutov, bude se nyní zodpovídat z trestného činu.

Pátek

Chomutovsko - Vejprtští policisté kontrolovali v Přísečnické ulici projíždějící vozidlo Renault 19. Ve vozidle jeli dva muži ve věku 43 a 39 let z Chomutovska. Provedená dechová zkouška u řidiče byla negativní. Když však měli muži vysvětlit původ čtyř kusů převážených kol s pneumatikami na vozidlo Mazda, hodnověrně neodpovídali. Policisté během několika hodin následným vyšetřování zjistili, že kola odcizili ze zaparkovaného vozidla v příhraniční obci Annaberg-Buchholz. Majitel vyčíslil škodu na téměř 66 tisíc korun. Oba dva si obvinění z krádeže již převzali, ve vyšetřování nadále pokračují kriminalisté z Kadaně.

Víkend

Chomutov - Na dva dny se ubytovali v chomutovském hotelu 30letý muž z Ostravy a jeho 23letá přítelkyně ze Znojma. Využívali služeb hotelu, snídaně si nechávali nosit na pokoj a útratu za pití měli také v místním baru. Po dvou dnech hotel beze slova opustili, na placení za ubytování a služby však zapomněli. Poškozené společnosti vznikla škoda za téměř 7 tisíc korun. Chomutovští policisté vyhodnotili jejich jednání jako krádež.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru