Chomutov / Jirkov – Využíváte služeb Městské hromadné dopravy? Pak tedy vězte, že tuto sobotu a neděli (29. a 30. 3.) nebudou v našich ulicích jezdit trolejbusy. Důvodem je výměna technologicky starších elektrických výhybek v ulicích Pražská a Beethovenova. „Trolejbusová spojení budou v plné míře nahrazena autobusy," rozptyluje možné obavy ředitel divize chomutovské MHD Václav Záveský.

trolejbus263„O víkendu není takový provoz"

Víkendová volba pro práce a opravy má své opodstatnění. „Během soboty a neděle je na komunikacích podstatně menší provoz, v průběhu pracovního týdne by veškeré práce trvaly déle," vysvětluje Záveský a pokračuje, „Dopravní podnik také nemá k dispozici takový počet autobusů, které by nahradily všechny spoje, zajišťující dopravu ve všedních dnech. O víkendu jich není tolik a tento problém tak v pohodě zvládneme."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru