Chomutovsko, Mostecko – Policie se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po osmadvacetiletém Zdeňku Hawrylkovi z Mostecka. Pohřešovaný byl naposledy viděn v září 2013 u své matky v Jirkově, od této doby se neozval, ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Jedná se o osobu, která nemá stálý ani přechodný pobyt, šetřením bylo zjištěno, že by se mohl pohybovat v okrese Most a Teplice. Hledaný muž není podle policistů nebezpečný ani ozbrojený.

hawrylko253Popis hledaného

Zdeněk Hawrylko je vysoký 175 cm, hubené postavy, má krátké hnědé rovné vlasy, česané na ježka. Barva očí – hnědá. „Policie České republiky rozhodně nedoporučuje provádět opatření ze strany veřejnosti, které by měla za následek omezení práv nebo osobní svobody zveřejněných osob i s ohledem na vlastní bezpečnost. Žádáme občany, aby případné informace o pohřešované osobě sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně policie," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru