Chomutov – Chomutovská radnice využívá moderní možnosti, vyřazenou kancelářskou techniku prodává prostřednictvím veřejné elektronické aukce.

aukrochomutov

Od pětistovky do čtyř tisíc

Když se řekne „vyřazená", neznamená to stará nebo nefunkční. Jde o čtyři roky používaná velkokapacitní tisková zařízení, v kombinacích tiskárna, skener fax. Město tuto techniku nahradilo novými „stroji", a ty dosavadní nabízí k odkupu. Ceny nejsou nijak vysoké, nejlevněji pořídíte za pět set, nejvíce pak za čtyři tisíce korun. „Část kopírek již byla prodána prostřednictvím dobrovolné dražby v závěru loňského roku, zbývající nabízíme nově k odprodeji ve veřejné elektronické aukci," uvádí ekonom města Jan Mareš.

Na nabídku se můžete podívat přímo zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru