Chomutovsko - Dvacítku výjezdů evidují od sobotní jedné hodiny po poledni do nedělních deseti dopoledne hasiči v Ústeckém kraji. Napilno mají kvůli silnému větru. Nejčastěji odklízeli spadlé stromy, větve, uvolněné reklamní tabule a plechy.

Spadlý strom. Ilustrační foto: Everystockphoto.czV okresu Chomutov mají hasiči za sebou zatím 12 výjezdů k odstranění spadlých stromů v místech Kadaň, Otvice, Chomutov – Spořická ulice, Krásná Lípa, Horní Halže. V Kundratické ulici v Chomutově vítr uvolnil plechovou střechu, v Kadaňské ulici plechovou tabuli, v Nádražní ulici uvolnil reklamní tabuli.

V okresu Most to byly dva výjezdy, jednalo se o spadlé stromy v ulici Václava Řezáče v Mostě a v Litvínově. Informoval o tom Lukáš Marvan, mluvčí hasičského sboru v Ústeckém kraji.

V Okresu Děčín tři výjezdy k spadlým stromům v Šluknově, Kytlici a Růžové.

V okresu Teplice 5 výjezdů jednotek, strom v Horské cestě v Duchcově, plechy na střeše v Zelenkově ulici v Duchcově, utržené plechy v Dolním Násepí v Novosedlicích.

V okresu Ústí nad Labem spadl billboard na osobní auto u prodejny OBI v Ústí nad labem.

V okresu Litoměřice byly spadlé stromy v Hněvicích a Ostrém.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru