Údlice / Otvice – Černý konec a začátek týdne. Ke dvěma ošklivým dopravním nehodám vyjížděli policisté v neděli a pondělí, v prvním případě srazilo auto motocyklistu (58 let), ve druhém pak seniorku (73 let). „U obou pacientů došlo naštěstí pouze k lehkým zraněním, vzhledem k mechanismu úrazu ale byli vrtulníkem transportováni do Traumacentra Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem," uvádí vedoucí záchranář ústeckého dispečinku Pavel Šebesta.

vrtulnikdvojnehodaV neděli za Údlicemi...

K nedělní bouračce došlo kolem půl páté odpoledne na silnici 1/7 za Údlicemi. „Řidič (49 let) osobního vozidla Citroen tady při vyjíždění z vedlejší silnice (křižovatka „téčko" – odbočka na Údlice, na staré komunikaci na Prahu – poznámka redakce) nedal přednost kolemjedoucímu motocyklu Honda. Po nastalém střetu byl zraněný motocyklista helikoptérou transportován do ústecké nemocnice," popisuje nehodu policejní mluvčí Marie Pivková.

...v pondělí před Otvicemi

Neuplynulo ani dvacet čtyři hodin a vrtulník u nás přistával podruhé, tentokrát u Otvic. „Policie vyšetřuje dopravní nehodu, ke které došlo v pondělí na silnici II/251. Jednapadesátiletá žena tady projížděla ve svém voze Renault a poblíž zahrádkářské kolonie jí náhle před vozidlo vstoupila třiasedmdesátiletá seniorka. Řidička již nestačila auto zastavit a došlo ke kolizi. Stejně jako v předchozím případě, zraněná chodkyně byla letecky přepravena do nemocnice v Ústí nad Labem," říká mluvčí a dodává, „u konkrétních řidičů, tedy muže v Citroenu a ženy v Renaultu byla na místě provedena dechová zkouška na alkohol, který byl vyloučen."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru