Chomutov – Nějak nám to v poslední době narůstá. Před čtrnácti dny jsme vás informovali o odhalené varně v ulici Komenského (zde), v sobotu jsme psali o dvojici obviněných drogových dealerů, neuplynuly ani dva dny a máme tady další případ. Tentokrát policisté zasahovali v Palachově ulici, výsledkem je další nalezená varna a zadržení pěti osob. Když k tomu připočítáme výbuch bytu z jedenáctého ledna (také jedno z feťáckých doupat), jsou to tři zlikvidované „kuchyňky" a nějaká ta zatčení pouličních prodejců během dvou měsíců. Na jedno menší město je toho vážně dost.

toluenZase pervitin

K policejnímu zásahu došlo v závěru minulého týdne, kriminalisté při akci zadrželi celkem pět osob. Podle našich informací se jedná o skupinu lidí ve věku pětadvacet až padesát let. „Jedná se o čtyři muže a jednu ženu z okresu Chomutov. V jednom z bytů v ulici Palachova vyráběli nejméně od ledna letošního roku zakázanou látku metamfetamin – pervitin," uvádí k případu policejní mluvčí Marie Pivková. „V bytě byla provedena domovní prohlídka, při které policisté zajistili věci potřebné k výrobě drog. Zajištěna byla také varna samotná, ta bude zaslána ke znaleckému zkoumání. Pětici obviněných může soudce „odměnit" peněžitým trestem nebo mohou skončit až na pět let ve vězení," dodává ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru