Chomutov – Práce na demolici trvaly zhruba měsíc, nyní není po stavbě ani památky. Technické služby zbouraly na hřbitově v Beethovenově ulici nevyužívanou starou budovu a rozšířily tak prostor urnového háje.

demolice3„Budovu jsme už nepotřebovali"

Stará budova sloužila v minulosti jako správní místo k údržbě veřejné zeleně města a hřbitovů, v současné době však už nebyla využívána a začala chátrat. „Budovu již nepotřebujeme, vynakládat tudíž finanční prostředky na opravu by bylo zcela zbytečné. Její demolice byla nejschůdnějším řešením," uvádí ředitel Technických služeb Zbyněk Koblížek.

Na řadu přijdou zahradníci

Součástí bouracích prací byla také provedená drenáž k odvodu povrchové vlhkosti, kterou zde stavba zadržovala. Technické služby dále v budoucnu dosází řady živých plotů a zarovnají okolní přístupovou cestu, která povede místem původní stavby. Poté se mohou začít stavět nové urnové pomníčky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru