Chomutov – V obou případech se jedná o „podnikavce" z Chomutova, v obou případech šlo o prodej pervitinu. Jeden z podezřelých navíc rozšířil svůj sortiment o „trávu".

souddealeřiPro své kšefty zvolil Jirkov

Začátkem týdne předali kriminalisté obvinění z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy šestadvacetiletému muži. Ten je podezřelý, že od poloviny července minulého roku prodával náhodným zájemcům na různých místech v Jirkově pervitin a marihuanu. „Vyšetřování nadále pokračuje, obviněnému hrozí peněžitý trest nebo může skončit až na pět let ve vězení," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková.

Prodával jen měsíc, pak ho zavřeli za něco jiného

Stejné obvinění, tentokrát ovšem na konci týdne, si převzal také dvaačtyřicetiletý dealer z Chomutova. V tomto případě policisté zjistili, že zakázanou látku metamfetamin (pervitin) prodával nejméně od října do listopadu loňského roku. Své obvinění si darebák převzal ve vazební věznici, kam byl umístěn z důvodu spáchání jiné trestné činnosti. „Samozřejmě i zde platí, že vyšetřování pokračuje," dodává mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru