Lounsko – Začátek vyprošťovacích prací 3:31 ráno, konec 13:58 odpoledne. K dopravní nehodě kamionu plného potravin došlo včera u Lubence (okres Louny), hasiče z Podbořan, Žatce a Lubence čekala desetihodinová „záchranná" akce.

kamionlubenec2

Zajel „mimo" a zpátky už to nešlo

Co přesně se v noci na silnici odehrálo, zatím ví asi jen sám řidič. „Příčiny nehody policie vyšetřuje," říká policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. „Nyní mohu uvést pouze tolik, že kamion vjel z dosud nezjištěných příčin za krajnici a zůstal viset na svodidlech. Protože se řidiči nepodařilo dostat auto zpátky na vozovku a hrozilo, že spadne ze svahu, problém ohlásil," dodává ještě mluvčí.

Nechybělo mnoho a zboží se překládalokamionlubenec1

Zablokovaná silnice byla na několik hodin úplně uzavřená. Hasiči se pomocí techniky snažili kamion vyprostit, v jednu chvíli se dokonce mluvilo o ručním přeložení nákladu. K tomu ale nakonec nedošlo, krátce před druhou hodinou se dvěma těžkým odtahovým vozidlům podařilo náklaďák ze škarpy vytáhnout. „Při nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění, vzhledem k poškození krajnice a samotných svodidel byl ale posléze provoz stažen do jednoho jízdního pruhu a doprava řízena semafory," zakončuje Střelcová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru