Chomutov - Na psychiatrickém oddělení mostecké nemocnice skončil devatenáctiletý muž, který měl v Chomutově v Dřínovské ulici napadat svoji přítelkyni. Mladík se pořezal nožem, se stejnou zbraní chtěl také napadnout strážníky.

Nožem se mladík nejdříve pořezal, potom s ním zaútočil na strážníky. Skončil na psychiatrii. Ilustrační foto: Stockvault.net

Hlídka chomutovských městských policistů, která do bytu přiijela, začala situaci okamžitě řešit. Strážníci museli použít hmaty a chvaty. "Mladík na protest před hlídkou popadl nůž a pořezal se na levé ruce. Na rukou mu pak ještě cvakla pouta. Muž se uklidnil, ale i přesto odmítl ošetření od rychlé záchranné služby. Protože mladík již byl klidný a nikdo nechtěl nic dále hlásit, hlídka z bytu odešla," uvedl v úterý k pondělnímu incidentu Vladimír Valenta, tiskový pracovník chomutovské městské policie.

Tím ale vše neskončilo. V tu chvíli se v mladíkovi cosi odehrálo, vyběhl na balkon a chtěl se opět pořezat. "Toto gesto mu asi nepostačilo a vyběhl za strážníky a chtěl je s nožem v ruce napadnout. Neměl ale šanci cokoli udělat, protože byl v mžiku zpacifikován," dodal Vladimír Valenta.

Případ si pak převzala přivolaná Policie ČR a záchranka odvezla "pacienta" na psychiatrii do Mostu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru