Chomutov - GXG Chomutov zve všechny příznivce moderní doby na workshop zaměřený na efektivní využívání chytrých telefonů. Dozvíte se, které aplikace dělají ze smartphonu dobrého pomocníka, které za Vás změří užitečná data nebo z vašeho telefonu udělají nástroj pro odborné užití.

GXG Chomutov. Ilustrační foto"Dále si řekneme něco o službách, které dají vašemu telefonu nový rozměr a usnadní Vám každodenní práci, či nástrojích ke zkrášlení a zvelebení uživatelského prostředí. A abyste měli vše v pořádku a bezpečí, představíme vám užitečné zabezpečovací prvky a nástroje, které už mnoha lidem pomohly," vypočítává z programu Daniel Macho, jeden z organizátorů skupiny.

Workshop se bude konat v neděli 16. března od 17 hodin v restauraci Hotelu Mertin v Chomutově. Na akci je nutné se registrovat zde: http://goo.gl/4OfHuL.

Každý registrovaný bude dva dny před konáním akce kontaktován e-mailem o případných bližších informacích nebo změnách v programu. "Workshop je zaměřen na všechny uživatele chytrých telefonů a tabletů. Není tedy určen jen pro mladé, ale i starší uživatele chytrých zařízení," připomíná Daniel Macho.

O GXG Chomutov si můžete přečíst více zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru