Chomutov - Kočku uvízlou ve větrací šachtě na sídlišti Zahradní u Tipu pomáhali zachraňovat chomutovští městští policisté. na zvíře v pasti je upozornil všímavý oznamovatel. Svým telefonátem strážníkům kočku nejspíš zachránil.

Zachráněná kočka. Foto: MP Chomutov

Oznamovateli nebyl osud zvířete lhostejný. Když uslyšel mňoukání, vytočil linku městské policie. "Během chvíle pak byla na místě hlídka. Ta spatřila kočku na dně asi pětimetrové díry. Pravděpodobě propadla zamřížovaným otvorem. Na místo byli přivoláni hasiči, kteří přestřihli zámek na mřížích a pro kočku vlezli," popsal případ se šťastným koncem Vladimír Valenta z chomutovské městské policie. Šelmička byla všem k radosti vysvobozena.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru