Chomutov – Domovní prohlídkou a zatčením trojice Chomutováků završili policisté před pár dny několikaměsíční akci, na jejímž konci stála další odhalená varna pervitinu. Na místě kromě drogových propriet našli také ilegálně drženou střelnou zbraň.

varna

Za vším stojí trio třicátníků

„Feťácká kuchyně" se nacházela v jednom z bytů v Komenského ulici v Chomutově. „Trojice mužů ve věku 31, 32 a 36 let tady vyráběla zakázanou látku metamfetamin. V bytě byla provedena domovní prohlídka, při které policisté zajistili nejen předměty a chemikálie sloužící k výrobě drog, ale i zbraň, na kterou neměl jednatřicetiletý majitel povolení. Všechny věci budou nyní zaslány ke znaleckému zkoumání," uvádí k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Nejstaršího z darebáků soudce propustil

Odhalení „vařiči" byli ihned po svém zatčení obviněni z nedovoleného ozbrojování a nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, na státní zastupitelství byl podán návrh na jejich vzetí do vazby. „Nejstarší z trojice byl z rozhodnutí soudce ze zadržení propuštěn, zbylé dva doprovodila policejní eskorta do vazební věznice v Litoměřicích. V případě odsouzení hrozí mužům jeden až pět let pobytu za mřížemi, co se týká nedovoleného ozbrojování, tak tam je trestní sazba ve výši maximálně dvou let," dodává ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru