Chomutov - Zajímavý a nevšední výjezd měli chomutovští strážníci v minulých dnech. Oznamovatelka jim totiž v půl jedenácté dopoledne telefonicky sdělila, že u zahrádek v Bezručově ulici do jímky spadlo nějaké zvíře a nemůže ven.

 

Jezevec. Ilustrační foto: everystockphoto.com

Na místo pak během chvilky dorazila motohlídka a s volající se spojila. Sedmadvacetiletá žena ji poté dovedla k vězněnému zvířeti. "V hloubce asi dvou metrů opravdu funělo cosi chlupatého. Byl to jezevec, kterému se jeho pozice rozhodně nelíbila," přiblížil Vladimír Valenta z chomutovské městské policie.

Strážníci následně přivolali pracovníky zooparku, kteří nočního dravce vyprostili a pustili zpět do lesa. Jezevec zmizel v nejbližší houštině.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru