Klášterec nad Ohří – Ulici s boxerským ringem si popletla dvojice „statečných" z Klášterce nad Ohří. Minulý týden napadla postupně během pouhých šedesáti minut tři muže, chtěla po nich peníze a telefony. O pár dní později pak jeden z „hrdinů" vystartoval v opilosti na svoji družku, která se neubránila a skončila v péči lékařů.

Férový boj dva na jednoho

Obvinění z těžkého ublížení na zdraví, výtržnictví a pokusu loupeže čelí duo kláštereckých mužů ve věku 31 a 33 let. Na svědomí toho mají vážně dost. Tři z incidentů se odehrály minulé pondělí v Chomutovské ulici v Klášterci nad Ohří. Problémy začaly v jedné místní restauraci, kde se oba pohádali s jedním z hostů. Spor během chvilky přerostl ve strkanici, napadený muž byl sražen k zemi, a zbytek argumentů zajistily kopance a rány pěstí.

Na ulici se jim nedařilo

O hodinu později si pak pánové, nabuzeni úspěšnou bitkou, vybrali na ulici další oběť. Po muži chtěli telefon a peníze, tentokrát ale nepochodili. Obtěžovaný se útoku ubránil a utekl. Tento nezdar dvojici bijců neodradil a dali ještě jeden pokus. Ani v tomto případě se ale nezadařilo, muž se i tentokrát spasil útěkem.

Na družku už si troufl sám

To ale zdaleka nebylo všechno. Své násilnické choutky totiž mladší z obou výtržníků ukojil o pouhých pár dní později pěkně doma, v soukromí. Posilněn alkoholem vyšlápl si na svou družku, slova brzy vystřídaly rány pěstí. „Zranění, která žena utrpěla, si vyžádala ošetření u lékaře v nemocnici. Muž v podnapilém stavu pak zaútočil i na hlídku zasahujících policistů. Jelikož muži zákona na místě vyhodnotili, že jednání násilníka je pro rodinu nebezpečné, vykázali ho ze společně obývaných prostor," uvádí k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Oba zadržení skončili po nezbytných úkonech v policejní cele a na státní zastupitelství byl podán návrh na jejich vzetí do vazby. Na příkaz soudu byl třiatřicetiletý muž ze zadržení propuštěn, jeho kolegu doprovodila policejní eskorta do vazební věznice v Litoměřicích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru