Klášterec nad Ohří – Pořádně „horko" bude tento čtvrtek v kláštereckém Kulturním domě. Od 14 hodin se tady uskuteční veřejné zasedání zastupitelstva města, na pořadu dne bude také revoltující výzva a pokus o „svržení" Kateřiny Mazánkové ze starostenské pozice.

mazánkováw

„Odvádím dobrou práci"

Návrh na doplnění programu jednání zastupitelstva podal bývalý starosta a současný zastupitel Jan Houška. Konkrétně se jedná o – Výzvu k odstoupení ing. Mazánkové z funkce starostky města z důvodu obžaloby ze dvou trestných činů – (v obou případech jde o podezření z porušování pravidel v rámci zadávání veřejných zakázek a veřejné soutěže). „Tento návrh jsme podle všech regulí do jednání zařadili," říká sama starostka. „V podstatě k tomu nemám moc co říci. Žijeme v právním státě, kde až do konečného rozhodnutí soudu (ten doposud neproběhl) platí presumpce neviny. Já sama odstupovat nehodlám. Myslím si, že na své pozici odvádím dobrou práci a nyní bude na dvaceti zbylých zastupitelích, jak se k celé věci postaví," dodává ještě Mazánková.

Na pořadu dne bude...

Jakkoliv pikantně zmíněný bod zasedání zní, určitě není jeho alfou a omegou. „To rozhodně ne. Budeme projednávat spoustu jiných důležitých věcí, namátkou mohu jmenovat návrh dlouhodobé koncepce našeho školství pro roky 2014 až 2020, volbu přísedících soudců Okresního soudu v Chomutově nebo třeba dotaci z městského rozpočtu na čističku odpadních vod," zakončuje starostka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru