Chomutov – Ke kuriózní nehodě čtyř vozidel došlo před třemi hodinami na „třináctce" u Globusu. Naštěstí se tak stalo ve stojící koloně a u nikoho ze zúčastněných nedošlo k žádnému zranění. Škody se tak sčítají pouze na poničených autech.

domino

Bouračka nápadně připomínala domino

Ke „strkanici", připomínající padající domino, došlo krátce před sedmnáctou hodinou. Zhruba padesát metrů před kruhovým objezdem ve směru do centra města tady do sebe postupně naráží osobní vozy Renault, Kia a Škoda, která následně končí pod před ní stojícím náklaďákem.

Na chvilku usnul a už to „jelo"

„Řidič posledního z trojice vozů bohužel pravděpodobně vlivem únavy za volantem usnul, najel do auta před sebou, to postrčilo dalšího, který narazil do nákladního vozu," říká policejní mluvčí Veronika Hyšplerová a dodává, „u nikoho z řidičů nedošlo ke zranění, celkové škody na vozidlech činí tři sta pět tisíc korun. Na místě provedenou dechovou zkouškou nebyl ani v jednom případě zjištěn alkohol. U jednoho z vozidel došlo k úniku pohonných hmot, k nehodě tak byla povolána hasičská jednotka, která problém odstranila."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru